Anabolen kuur

[Anabolen klinkt voor sommige mensen als een wondermiddel, voor mensen die in een korte tijd veel spiermassa willen winnen. Het gaat natuurlijk niet helemaal vanzelf, je moet nog steeds heel hard trainen en het belangrijkste van alles is om goed te eten. Als je niet goed eet dan heeft jouw anabolen kuur ook weinig zin. Op onze pagina anabolen kuur voorbeelden kun je verschillende steroïde kuren vinden. Het kan erg demotiverend zijn wanneer het harde werk niet wordt beloond. Lees je daarom ook goed in of vraag advies welke kuur het beste bij jouw doelen past.

Anabolen kuur kopen? Ga naar de SHOP pagina vanuit het menu.

anabolen-kuur

Anabolen kuur kopen en meer info over bestellen

Je hebt besloten om over te gaan tot een anabolen kuur kopen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment aan van alleen de beste producten. Anabolen kuur bestellen is vaak lastig online of op straat. Bij ons is het eenvoudig om betrouwbaar anabolen te kopen.

Betrouwbare webshop
Anabolen kuur kopen is niet zonder risico, je kunt niet zomaar bij iedereen anabolen kopen. Veel mensen hebben geen interesse wat de effecten van anabolen kunnen zijn op jouw lichaam omdat zij geld willen verdienen. De reden dat wij niet tientallen merken verkopen is omdat wij alleen de beste anabolen merken willen verkopen.

  • Ideal, Mistercash en contant afrekenen
  • Anabolen kuur advies
  • Anabolen tabletten
  • Anabolen injectie
  • Anabolen kuur voorbeelden

Anabolen kuur voorbeeld

Als beginnend gebruiker zonder kuurverleden reageert je lichaam natuurlijk optimaal op een anabolen steroïden kuur. Een hoge dosis heb je dus niet nodig om het maximale uit een kuur te halen. Je kunt het beste met zo min mogelijk, het maximale eruit halen. We beginnen met de basis om een eerste kuur te kunnen doen. Kuren in tablet vorm zijn zeer populair omdat je dan nog niet hoeft te injecteren. Dit is dus heel simpel want je hoeft alleen maar 3 keer per dag 1-2 tabletten in te nemen en je kan al een kuur beginnen!

Combineren van pilvorm anabolen steroïden in een kuurschema
Wil je niet injecteren en toch wat zwaarder gaan kuren na een aantal kuren, dan zou het combineren van anabolen steroïden in pilvorm ook kunnen. Let hierbij wel op dat je genoeg ondersteunende middelen neemt voor de zuivering van de lever zoals o.a. mariadistel, liv52 of tudca. Dit zijn een paar voorbeelden van combinaties:

De meest gebruikte injectie beginners kuur is testosteron enanthaat. Testosteron is de basis van elke kuur. Dit heb je dus in elke kuur nodig. Het houdt je mentaal goed en zorgt voor het libido tijdens de kuur. Dus eigenlijk gebruik je testosteron als basis in elke kuur en kan je dit combineren met andere middelen erbij. Elke combinatie heeft een ander effect op je hardheid van je spieren, hoeveelheid vocht, de lijnen, vasculairiteit van je spieren, en ook je kracht tijdens het trainen verschilt per kuur.

Anabolen kuur beginners tabletten

Dianabol kuurschema (tabletten)
Dianabol (Methandienone) is een zeer snel werkend product dat al ruim voor de tijd van Arnold Schwarzenegger werd gebruikt door vele atleten. Dianabol is samen met oxymetholone 1 van de snelst werkende anabolen steroïden op de markt. Binnen enkele dagen zien je spieren er voller en groter uit, en zal je ook al krachtwinsten ondervinden. Het word voornamelijk in bulkkuren gebruikt om in korte tijd extreem veel massa te groeien.

Week 1-6 50 mg dianabol per dag verdelen over ochtend, middag en avond.
Week 7-10 20 mg nolvadex per dag
* Voor dit kuurschema heb je 2 potjes dianabol en 1 potje nolvadex nodig.

Winstrol kuurschema (tabletten)
Winstrol is een van de populairste middelen onder de gebruikers. De reden waarom het zo populair is, is omdat winstrol je spieren harder,voller en groter maakt maar ter gelijkertijd wordt je ook droger door tijdens de winstol kuur. Je metabolisme wordt er sneller door en je vetverbranding schiet omhoog. Vocht vasthouden doe je nagenoeg niet op winstrol en gyno (mannelijke borstvorming), komt zelden op voor.

Week 1-6 50 mg winstrol per dag verdelen over ochtend, middag en avond.
Week 7-10 20 mg nolvadex per dag
* Voor dit kuurschema heb je 2 potjes winstrol en 1 potje nolvadex nodig.

Anavar kuurschema (Tabletten)
Dit is de mildste steroïden op de markt. Perfect voor beginnerw als eerste kennismaking met anabolen steroïden. Anavar is qua werking een beetje gelijkwaardig aan winstrol alleen werkt het nog meer op de vetverbranding. Je zal er geen vocht op vast houden en je zal geen mentale bijwerkingen krijgen op een anavar kuur. Daarom word het omschreven als een zeer mild middel en is het populair onder de gebruikers bij zowel mannen als vrouwen.

Week 1-6 60mg anavar per dag verdelen over ochtend, middag en avond.
Week 7-10 20 mg nolvadex per dag
* Voor dit kuurschema heb je 3 potjes anavar en 1 potje nolvadex nodig.

Turinabol kuurschema (tabletten)
Turinabol is de milde vorm dan Dianabol. Je gaint er minder massa mee maar het geeft dan ook minder mentale bijwerkingen en minder vocht tijdens de kuur. De gewonnen spiermassa is overigens wel goed vast te houden na de kuur, je gaint er dus wel kwaliteitsmassa mee.

Week 1-6 50 mg turinabol per dag verdelen over ochtend, middag en avond.
Week 7-10 20 mg nolvadex per dag.
* Voor dit kuurschema heb je 2 potjes turinabol en 1 potje nolvadex nodig.

Winstrol-anavar kuurschema (tabletten)
De winstrol en anavar combinatie geeft nog meer spierhardheid en definitie als dit samen gebruikt wordt. De kracht die je zal krijgen zal ook door het dak schieten. Deze kuur wordt veel in de zomer gebruikt om er kurkdroog en hard bij te staan.

Week 1-6 50 mg Winstrol per dag verdelen over ochtend, middag en avond.
Week 1-6 50 mg Anavar per dag verdelen over ochtend, middag en avond.
Week 7-10 20 mg nolvadex per dag
* Voor dit kuurschema heb je 2 potjes winstrol, 2 potjes anavar en 1 potje nolvadex nodig.

Winstrol-Dianabol kuurschema (tabletten)
Deze kuur is voor een gevorderde gebruiker. Dit is de “powerstack” onder de anabolen kuren en je zal hier meer kracht dan ooit door krijgen. De toevoeging van winstrol aan de combinatie zorgt ervoor dat je minder vocht vast gaat houden en ook meer rondingen/kwaliteit spier zal krijgen.
Het enige nadeel van deze kuur is dat het erg zwaar voor de lever is. Wij raden je ook aan om echt ondersteunende middelen neemt voor de ontlasting van de lever zoals o.a. mariadistel, liv52 of tudca.

Week 1-6 50 mg Dianabol per dag verdelen over ochtend, middag en avond.
Week 1-6 50 mg winstrol per dag verdelen over ochtend, middag en avond.
Week 7-10 20 mg nolvadex per dag
* Voor dit kuurschema heb je 2 potjes Dianabol, 2 potjes winstrol en 1 potje nolvadex nodig.

Beginners kuurschema injectie

Veel mensen beginnen toch eerst met alleen testosteron om te kijken hoe hun lichaam reageert op de stof. Dit is het voorbeeld van een kuur met alleen testosteron:

Week 1-10 500 mg Testosteron enanthaat per week, 1 keer per week injecteren
Week 12-15 20 mg nolvadex per dag.
* Voor dit kuurschema heb je 2 vials Testosteron Enanthaat en 1 potje nolvadex nodig.

Anbolen kuur gevorderden

Stacken Anabolen kuurschema’s (injectie)
Het stacken van anabolen steroiden werkt altijd het beste als je zoveel mogelijk wil groeien in spiermassa. Elk lichaam is anders, het is daarom belangrijk om uit te vinden op welke combinaties :

  • Je het beste groeit en dus het beste op reageert
  • Je de minste bijwerkingen op ervaart.
  • Je mentaal het lekkerste op voelt.

Hieronder geven we een aantal voorbeelden van kuurschema’s. Testosteron Enantaat zetten we standaard neer maar dit kan je ook vervangen door tesosteron cypionaat of sustanon. Dit zijn andere varianten van testosteron, maar hebben dezelfde werking. Het enige voordeel van sustanon is dat je alleen wat minder vocht zal vasthouden tijdens de kuur. Een goed alternatief dus als je wat droger wil worden.

Week 1-12 500 mg Testosteron enanthaat per week, 1 keer per week injecteren
Week 1-10 400 mg deca per week, 1 keer per week injecteren
Week 1-6 50 mg dianabol of 50-100 mg oxymetholone per dag verdelen over ochtend, middag en avond
Week 12-15 20 mg nolvadex per dag.
* Voor dit kuurschema heb je 2 vials Testosteron Enanthaat, 2 vials deca, 2 potjes diana of oxy en 1 potje nolvadex nodig.

Week 1-10 500 mg Testosteron enanthaat per week, 1 keer per week injecteren
Week 1-10 600 mg boldenone undecylenate per week, 1 keer per week injecteren
Week 1-6 50 mg dianabol of winstrol per dag verdelen over ochtend, middag en avond
Week 12-15 20 mg nolvadex per dag.
* Voor dit kuurschema heb je 2 vials Testosteron Enanthaat, 2 vials boldenone undecylenate, 2 dianabol of winstrol en 2 nolvadex nodig.

De hierboven genoemde voorbeeldkuren kunnen natuurlijk ook aangevuld worden met andere middelen. Als je twijfeld over een track kan je ons natuurlijk altijd mailen met je vragen, wij geven je graag advies.

De combinatie van testosteron enanthaat, trenbolone en boldenone is naar onze mening de beste kuur die je kan doen als het gaat om droge massa aan te komen. Omdat je nu 3 middelen gaat injecteren kan je het injecteren het beste in 2e verdelen over de week. Dus bijvoorbeeld elke maandag en donderdag de helft van de onderstaande kuur. Hier een voorbeeldkuurschema met deze middelen:

Week 1-10 500 mg Testosteron enanthaat per week, 2 keer per week injecteren.
Week 1-10 600 mg boldenone undecylentate per week, 2 keer per week injecteren.
Week 1-8 400 mg Trenbolone enanthaat per week, 2 keer per week injecteren
Week 12-15 20 mg nolvadex per dag.
* Voor dit kuurschema heb je 2 vials Testosteron Enanthaat, 2 vials boldenone undecylenate, 2 vials trenbolone enanthaat en 1 potje nolvadex nodig.

Translate »