Anavar is een populaire anabole steroïde en staat bekend om zijn veilige werking. Een andere benaming voor Anavar is Oxandrolone. Goede kwaliteit anavar kopen is echter lastiger, wij verkopen het de beste kwaliteit anavar op de markt van het merk Purity pharma. Het mooie aan Anavar is dat het een minder krachtige variant anabool is, en heeft ook een milde anabolische en androgene werking. Anavar wordt in tegenstelling tot vele andere anabole steroïde niet geïnjecteerd, maar komt in tabletten voor welke oraal worden ingenomen. Mocht je overwegen als man of vrouw anavar te gaan kopen, dit middel is vanwege zijn milde werking is Anavar erg geschikt voor vrouwen. Anavar is een ideaal middel wanneer je graag je spierkracht wilt vergroten maar geen vocht en vet aan wil komen tijdens de kuur.

Anavar zorgt er voor dat er phosphocreatine wordt gevormd. Deze zorgt er weer voor dat de ATP voorraad aangevuld wordt wat resulteert in een toename van de anaerobe prestaties. Dit leidt tot sterkere krachtinspanningen tijdens de training. In tegenstelling tot andere anabole steroïde heeft Anavar weinig tot geen effect op de testosteron productie. Dit is erg prettig want op deze manier wordt het eigen testosteron niet zwaar onderdrukt dus verloopt het herstel van de eigen testosteron productie makkelijker na de kuur.

Anavar kopen

Bij het aanschaffen van anavar moet je vooral letten dat u een goed gerenommeerd merk neemt dat al jaren de kwaliteit heeft bewezen. Je wil tenslotte het beste merk waarmee je de beste resultaten zal behalen. Denk dat bijvoorbeeld aan het merk long yi yao dat we verkopen. Dit merk bestaat al ongeveer 12 jaar er zijn alleen maar positieve recensies en gebruikerservaringen over te vinden.

Het merk Unique pharma is een van de nieuwere merken wat toch topkwaliteit levert. Ook over dit merk hebben wij nog geen negatieve recensie gehad en zijn de klanten met name erg tevreden over de Primobolan.

Anavar pillen

Anavar is alleen verkrijgbaar in pil vorm. De tabletten moeten meerdere malen per keer per dag ingenomen. Het meest gebruikelijke dosis voor vrouwen is 10-20 mg per dag verdelen over twee innamemomenten per dag en voor mannen is de dosering 50 tot 100mg per dag. Anavar werkt optimaal op 1mg per kilo lichaamsgewicht voor mannen. Een Anavar kuur duurt meestal 6 tot 8 weken en we adviseren daarna minimaal 4 weken te stoppen om de lever en wat rust te geven zodat de leverwaardes weer kunnen herstellen.

Anavar + winstrol

Anavar en Winstrol hebben met elkaar gemeen dat zij beide di-hydrotestosteron soorten zijn en voor veel droge spiermassa kunnen zorgen. Een kenmerkend verschil is dat Winstrol meer anabolische eigenschappen heeft dus je zal er wat vollere spieren op ervaren in vergelijking met anavar. Anavar daar in tegen zal je weer een hardere look geven. Bij Winstrol ligt de nadruk meer op de hardheid van de spieren te vergroten en natuurlijk de spierkracht. Bij Anavar ligt de nadruk meer op het vergroten van spierkracht en je lichaamsvet verminderen.

Anavar bijwerkingen

Anavar bijwerkingen zijn er gelukkig bijna niet. Oxandrolone is bij velen een favoriet vanwege de weinige bijwerkingen. Een wel bekende bijwerking van alle orale anabole steroïde is dat er bij hevig en langdurig gebruik leverschade kan ontstaan.

Anavar bijwerkingen bij een te hoge dosis zouden onder andere kunnen zijn:

  • Vettige huid
  • Acne
  • Toename gezichts en/of lichaamsbeharing

De hierboven genoemde bijwerkingen treden vaak alleen op als het middel langdurig of te zwaar worden gebruikt.