Anavar is een populaire anabole steroïde en staat bekend om zijn veilige werking. Een andere benaming voor Anavar is Oxandrolone. Goede kwaliteit anavar kopen is echter lastiger, wij verkopen het enige apotheek merk Balkan pharmaceuticals op de markt. Het mooie aan Anavar is dat het een minder krachtige variant anabool is, en heeft ook een milde anabolische en androgene werking. Anavar wordt in tegenstelling tot vele andere anabole steroïde niet geïnjecteerd, maar komt in tabletten voor welke oraal worden ingenomen. Mocht je overwegen als man of vrouw anavar te gaan kopen, dit middel is vanwege zijn milde werking is Anavar erg geschikt voor vrouwen. Anavar is een ideaal middel wanneer je graag je spierkracht wilt vergroten maar geen vocht en vet aan wil komen.

Anavar-balkan

Anavar zorgt ervoor dat phosphocreatine wordt gevormd. Deze zorgt er weer voor dat de ATP voorraad aangevuld wordt wat resulteert in een toename van de anaerobe prestaties. Dit leidt tot sterkere krachtinspanningen tijdens de training.
In tegenstelling tot andere anabole steroïde heeft Anavar weinig tot geen effect op de testosteron productie. Dit is erg prettig want op deze manier wordt het eigen testosteron niet aangetast en wanneer je Anavar kuur stopt, en is er geen sprake van een terugval en blijft de gewonnen spiermassa zijn waarde behouden.

Anavar kopen

Wil je Anavar kopen? Zorg er dan wel voor dat je koopt bij een betrouwbare shop. Wij hebben een team vol ervaring deskundige op het gebied van anabolen steroïden. Anavar kopen moet zorgvuldig gebeuren, waarnaar onderzoek is gedaan en waarover goed is nagedacht. Zie je op het internet een extreem lage prijs voor Anavar, is het ons advies om hier niet in te trappen. Vaak is dit nagemaakt wat extreem veel nare bijwerkingen kan veroorzaken.

Bij ons ben je verzekerd van persoonlijk advies en originele Pharmaceutische anabolen, deze zijn getest op veiligheid en zuiverheid. Bij ons kun je Anavar kopen van de beste kwaliteit, eerlijk advies en een scherpe en reëel prijs.

Anavar pillen

Anavar tabletten, oftewel Anavar pillen is de enigste variant waarin Anavar wordt geproduceerd. Anavar kent geen vloeibare vorm zoals andere anabole steroïde. Anavar tabs worden meerdere malen per keer per dag ingenomen. Het meest gebruikelijke is 10-20 mg per dag verdelen over 3 momenten op de dag. Een Anavar kuur duurt meestal 6 tot 8 weken. Om te voorkomen dat het lichaam went aan Anavar tabletten adviseren wij om na een kuur zo’n 6 weken te stoppen voordat je opnieuw begint aan een kuur.

Anavar + winstrol

Anavar en Winstrol hebben met elkaar gemeen dat zij beide orale middelen zijn en beide niet heel veel massa aanzetten. Een kenmerkend verschil is dat Winstrol meer anabolische eigenschappen heeft waarbij je meer androgene bijwerkingen krijgt zoals een toename van lichaamsbeharing, verhoging van agressie, zwaardere stem. Bij Winstrol ligt de nadruk meer op de hardheid van de spieren te vergroten en natuurlijk de spierkracht. Bij Anavar ligt de nadruk meer op het vergroten van spierkracht en je lichaamsvet verminderen.

Anavar bijwerkingen

Anavar bijwerkingen zijn er gelukkig bijna niet. Anavar is bij velen een favoriet vanwege de weinige bijwerkingen. Een wel bekende bijwerking van alle orale anabole steroïde is dat er bij hevig en langdurig gebruik leverschade kan ontstaan.

Anavar bijwerkingen bij een te hoge dosis zouden onder andere kunnen zijn:

  • Vettige huid
  • Acne
  • Toename gezichts en/of lichaamsbeharing

De hierboven genoemde bijwerkingen treden vaak alleen op als het middel langdurig of te zwaar worden gebruikt.