Boldenone kopen kan bij ons in de hoogste kwaliteit op de markt verkrijgbaar. Boldenone is een zeer populaire anabole steroïde onder bodybuilders maar ook duursporters. Het word ook wel equipoise of ganabol genoemd. Dit is het middel dat de rode bloedlichamen het meeste laat toenemen tijdens de kuur. Dit zorgt voor een extreem uithoudingsvermogen en een verhoogde eetlust. Dit word als zeer prettig ervaren omdat je veel intenser kan trainen in een kuur met deze anabolen steroide. En voor duursporters is het om deze eigenschap ook zeer geschikt.
Boldenone verhoogd ook dratisch de vaculairiteit van de spieren dus word veel gebruikt tijdens bodybuilding wedstrijden.

De anabole adrogene ratio is 100/50 en de halfwaardetijd is 14 dagen.
Boldenone is er alleen in injectie en lijkt qua werking en effect op deca alleen aromatiseert het 50% minder, dus je zal 50% minder vocht vasthouden tijdens de kuur. Het is aanzienlijk milder voor het lichaam en het herstel na de kuur zal makkelijker verlopen omdat het de eigen testosteron productie niet zwaar onderdrukt. Boldenone verhoogd net als deca de igf-1 waardes waardoor stikstofdetentie toeneemt in de spieren. Dit zorgt voor meteen voor :

  • Een betere eiwitsynthese.
  • Meer spiergroei.
  • Meer spierkracht.
  • Vollere spieren door meer glycogeen opslag.

Boldenone kopen

Bij het aanschaffen van boldenone moet je vooral letten dat u een goed gerenommeerd merk neemt dat al jaren de kwaliteit heeft bewezen. Je wil tenslotte het beste merk waarmee je de beste resultaten zal behalen. Denk dat bijvoorbeeld aan het merk long yi yao dat we verkopen. Dit merk bestaat al ongeveer 12 jaar er zijn alleen maar positieve recensies en gebruikerservaringen over te vinden.

Het merk Gen tech is een van de nieuwere merken wat toch topkwaliteit levert. Ook over dit merk hebben wij nog geen negatieve recensie gehad en zijn de klanten met name erg tevreden over de boldenone.

Boldenone werking

Boldenone is er alleen in injecteerbare vorm en word veel gebruikt in massa kuren. De kans op mannelijke borstvorming  is vele malen kleiner als bijvoorbeeld deca of dianabol en je zal er beduidend minder vocht op vasthouden. In tegenstelling tot andere anabolen steroïden heeft boldenone een aantal positieve voordelen:

  • Geen leverbelasting
  • De kans op acne is klein
  • Geen omzetting naar dht dus geen kan op prostaatprobelemen en haaruitval
  • Milde onderdrukking van de eigen testosteron productie
  • Beter conditie en eetlust

Boldenone laat ook de androgeen receptoren drastisch stijgen waardoor je direct meer spiermassa zal gaan aankomen als er uiteraard een calorie overschot word gegeten, dit blijft zelfs met anabolen steroiden allesbepalend voor spiergroei.

Boldenone voorbeeldkuren

We zullen hieronder een aantal advieskuren met boldenone adviseren op volgorde van sterkte en we beginnen met de mildste kuur:

WEEK
1-10 500 mg Testosteron Enanthaat per week
1-10 500 mg Boldenone per week
12-15 Nakuur : 20 mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

WEEK
1-12 500 mg Sustanon per week
1-10 600 mg Bold per week
1-10 400 mg Masteron Enanthaat of Primobolan Enanthaat per week
12-15 Nakuur: 20 mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

WEEK
1-10 750 mg Testosteron Enanthaat per week
1-10 800 mg Boldenone per week
1-6 50 mg Winstrol Of Dianabol tabletten per week
12-15 Nakuur : 20 mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

WEEK
1-12 1000 mg Testosteron Enanthaat per week
1-10 800 mg Boldenone per week
1-10 400 mg Trenbolone Enanthaat per week
12-15 Nakuur : 20mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

Boldenone dosering

Wij adviseren boldenone minimaal 10 weken te gebruiken. Door de relatief lange undecylenate esther komt boldenone beter tot zijn recht bij langer gebruik. Een gemiddelde dosis voor mannen is 400 mg tot 1000 mg per week maar meestal word de dosis 500-600 mg aangehouden.

Ook word boldenone  kopen door vrouwen steeds populairder omdat de kans op vermannelijking nagenoeg nul is op dit middel. Wij adviseren 50-100 mg per week voor vrouwen.