Ter eerste wordt je hartslag verhoogd waardoor je lichaamstemperatuur omhoog gaat. Hierdoor zal je gedurende de dag meer calorieën verbranden terwijl je hetzelfde doet als altijd. Het aantal calorieën dat je nodig heb per dag gaat omhoog en je zult sneller zakken in vetpercentage. Verder stimuleert clenbuterol het verbranden van de vetcellen waardoor vet word omgezet in energie. De energieverbranding van het lichaam gaat hierdoor ook omhoog.

Dosering Clenbuterol

De dosering clenbuterol moet opgebouwd en worden in cycles van 2 weken op en 2 weken af. Dit is belangrijk zodat je gevoelig blijft voor clenbuterol. Begin altijd met een kwart of halve tablet zodat je kan zien hoe sterk je erop reageert. Sommige mensen ervaren bijwerkingen als nervositeit en trillende handen als ze te snel een hoge dosis nemen, dus let hier goed op bij het gebruikt van clenbuterol.

Clenbuterol kopen

Wij verkopen de beste clenbuterol merken op de markt:

    • Malay Tiger 100 tabletten van 0,4 mcg
    • Balkan Pharmaceuticals 25 tabletten van 0,4 mcg

Beiden merken zijn te controleren op echtheid met een verificatie code. Middels deze verificatiecode kunnen wij onze klanten ook 100% originele producten garanderen.