Deca

deca
Deca durabolin ook wel nandrolone decanoate genoemd is de beste massa bouwer onder de anabolen steroiden. Als je overweegt een deca kuur te doen neem hier dan altijd testosteron naast om het libido en welzijn optimaal te houden. Deca kopen kan bij ons in apotheek kwaliteit. Het staan bekend om zijn herstellende werking op de aanhechtingen en pezen dus word vaak toegepast bij blessures. Deca verhoogd de igf-1 waardes in de lever waar door stikstofdetentie toeneemt in de spieren. Dit zorgt voor meteen voor :

– Een betere eiwitsynthese
– Meer spiergroei
– Meer spierkracht
– Vollere spieren door meer glycogeen opslag

Met een anabole androgene ratio van 125/37 is deca een voornamelijk sterk anabool soort. Je word er dan ook erg ” opgeblazen” van zoals ze zeggen en je kan enorme hoeveelheid kilo’s aankomen in een korte tijd, wil je dus veel aankomen is dit het juiste product om te kopen. Buiten de extreme krachttoename en spierpompen zal je je mentaal super in je vel voelen. Ook beïnvloed deca de eetlust niet negatief, het zal de eetlust toe laten nemen wat indirect ook weer zal zorgen voor meer spiermassa.

Deca kopen

Bij deca kopen moet je vooral letten dat u een goed gerenommeerd merk neemt dat al jaren de kwaliteit heeft bewezen. Je wil tenslotte het beste merk waarmee je de beste resultaten zal behalen. Denk dat bijvoorbeeld aan het merk long yi yao dat we verkopen. Dit merk bestaat al ongeveer 10 jaar en er zijn alleen maar positieve recensies over te vinden.

Het merk Purity pharma is een van de nieuwere merken wat toch topkwaliteit levert. Ook over dit merk hebben wij nog geen negatieve recensie gehad en zijn de klanten met name erg tevreden over de deca.

Deca gebruik

Deca adviseren we vooral om minimaal 8 tot 12 weken te gebruiken. Door de wat langere halfwaardetijd van de undecanoate esther duurt het iets lager dan de gebruikelijk met een enanthaat eshter voordat het middel optimaal werkt in het lichaam. De halfwaardetijd is 6-8 dagen. Vanwege die langere halfwaardetijd van deca moet er altijd 2 weken eerder gestopt worden in een test deca kuur met de deca. Dit geeft anders een zwaarder herstel van de eigen testosteron productie na de kuur.
De dosering deca dat we adviseren is 200 tot 800 mg per week afhankelijk van je kuurervaring, lengte, gewicht enz. Mocht je hier vragen over hebben kan je ons uiteraard altijd mailen.

Deca word voornamelijk gebruikt in bulkkuren om veel massa te bouwen. Wij adviseren deca altijd te stacken met testosteron of sustanon als basis. Dit is belangrijk om mentaal en seksueel te kunnen blijven functioneren. Deca onderdrukt natuurlijk de eigen testosteron productie van het lichaam, dus je zal er altijd een dosering testosteron bij moeten nemen om voldoende testosteron in het lichaam te hebben.
Deca word ook vaak gecombineerd met winstrol vanwege de beschermende werking van deca op de gewrichten. Winstrol kan de gewrichten wat uitdrogen dus deze combinatie word om die reden veel gebruik. Daarnaast zijn combinaties met de volgende middelen het meest gebruikelijk: Boldenone, Trenbolone, Primobolan, Masteron of anavar.

Deca voorbeeldkuren

We zullen hieronder een aantal advieskuren met deca adviseren op volgorde van sterkte en we beginnen met de mildste kuur:

WEEK
1-12 500 mg Testosteron Enanthaat per week
1-10 400 mg Deca per week
14-17 Nakuur : 20mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

WEEK
1-12 500 mg Testosteron Enanthaat per week
1-10 400 mg Deca per week
1-10 500 mg Boldenone of Primobolan per week
14-17 Nakuur : 20mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

WEEK
1-12 500 mg Testosteron Enanthaat per week
1-10 400 mg Nandrolone per week
1-10 400 mg Masteron Enanthaat per week
14-17 Nakuur : 20mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

WEEK
1-12 750 mg Sustanon per week
1-10 400 mg Deca per week
1-6 50 mg Winstrol of 60-80 mg Anavar Tabletten per dag.
14-17 Nakuur : 20mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

WEEK
1-12 750 mg Testosteron Enanthaat per week
1-10 500 mg Deca per week
1-6 40-50 mg Dianabol per dag
14-17 Nakuur : 20mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

WEEK
1-12 1000 mg Testosteron Enanthaat per week
1-8 400 mg Deca per week
1-10 400 mg Trenbolone Enanthaat per week
1-10 400 mg Masteron Enanthaat per week
14-17 Nakuur : 20mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

Deca bijwerkingen

Een veel voorkomende bijwerking van deca is gynocomasia ook wel mannelijke borstvorming genoemd. De oorzaak hiervan zijn de stijgende oestrogeen of prolactine waardes in het bloed. Dit valt altijd op te lossen door de volgende middelen achter de hand te houden:

  • Nolvadex
  • Aromasin

Mocht je last krijgen van gyno adviseren wij meteen te beginnen met 1 tablet nolvadex per dag. Mocht dit niet voldoende zijn kan er aromasin bij worden genomen. Let op begin altijd zo laag mogelijk met doseren want je wil je oestrogeen en prolactine “in balans” hebben, teveel blokkeren geeft ook weer bijwerkingen en verminderd het resultaat van de kuur. Let op met zowel deca kopen als aromasin kopen het is zeer belangrijk dat dit kwalitatief een goed merk is want er zijn veel fakes op de markt.

Translate »