Gen Tech Labs is een nieuw Nederlands anabolen steroïden merk uitgebracht in 2018 welke bekend staat voor zijn kwaliteit.
Dit is onze vervanger van Euro pharmaceuticals (EP). Als je altijd goed ben gegaan op EP, is dit het merk wat wij je adviseren. De werkingen van de 2 merken is nagenoeg hetzelfde, dit hebben wij zelf ondervonden.

Gen tech heeft er speciaal voor gekozen om de duurdere grondstoffen als Primobolan, Parabolan en Trestolone Acethaat niet in het assortiment te nemen omdat deze grondstoffen 15 tot 30 keer duurder zijn dan bijvoorbeeld Testosteron Enanthaat. Om die reden worden deze producten veel gefaked bij de meeste merken, of stoppen ze er goedkopere grondstoffen in die de werking nabootsen van de stof die op die vial aangegeven wordt.

De Trenbolone Enanthaat, Nandrlone Decanoate en Masteron Enanthaat zijn speciaal in 250 mg per ml gemaakt i.p.v. 200 mg per ml zoals de meeste merken het aanbieden. Dit zijn de 3 meest gebruikte injects en Gen tech hoopt hiermee hun voordeel te kunnen doen op de markt.

Gen-tech-testosteron-enanthaat.jpg