Wat is groeihormoon? Ook wel bekend als GH of HGH. Groeihormoon zorgt ervoor dat onze botten, cellen, weefsels en spieren herstellen en groeien. Denk hierbij aan jonge kinderen die super snel herstellen na een val, of een wond dat binnen no-time weer genezen is. Dit is mede te danken aan het hoge percentage groeihormoon wat jonge kinderen aanmaken. Groeihormoon kopen is zelfs mogelijk, hierdoor hoeven we niet meer aan ouderdomsklachten te denken als we ouder worden, groeihormoon is de oplossing!

Dit zeer belangrijke hormoon wordt aangemaakt in de Hypofyse. De hypofyse is een klein orgaan in de hersenen, ter grootte van een knikker en is als het ware het centrale deel die de aanmaak van het groeihormoon reguleert. Het groeihormoon speelt een belangrijke rol bij het stimuleren van de vetverbranding, met name het buikvet. Dit omdat het vet rondom de buik het reservegebied is vanwege de organen die in de buik beschermt dienen te worden. Normaal gesproken zal het lichaam eerst zijn energie uit suikers halen, maar het groeihormoon zorgt er juist voor dat het lichaam energie haalt uit zijn reserve vet gebieden.

groeihormoon-kopen
Naast een herstellende en verbrandingsfunctie, staat groeihormoon ook bekend om het verbeteren van de hersen- en hart functie.

Hieronder een opsomming van de voordelen van HGH:

  • Verminderd vetpercentage
  • Toename in spiermassa
  • Huid verbetering
  • Verbeterd haar
  • Lager cholesterol
  • Meer energie
  • Beter humeur en slapen
  • Beter immuunsysteem, geheugen en zicht
  • Behoud van gezonde bloeddruk

Erg interessant alle wonderen van HGH, maar kun je ook groeihormoon kopen? Dit kan zeker, hierover lees je meer in de laatste alinea!

De aanmaak van het HGH vind voornamelijk plaats tijdens de diepe slaap en overdag bijna niet. Echter alleen tijdens inspanning en sport wordt er een kleine hoeveelheid groeihormoon aangemaakt. Gedurende een normale werkdag wordt er weinig tot geen groeihormoon aangemaakt. Alleen tijdens specifieke momenten zoals in een stresssituatie, cardio training en tijdens die diepe slaap wordt er groeihormoon aangemaakt. Na ongeveer twee uur (tijdens de diepe slaap) is de groeihormoon spiegel het hoogst. Vanaf de geboorte tot en met de adolescentie is de afgifte van het groeihormoon 100%. Daarna neemt de aanmaak van groeihormoon langzaam af en vanaf je 30e wordt het ieder jaar 1% minder. Processen zoals spierherstel, geheugen capaciteiten en kwaliteit van de huid en botten zullen hierdoor langzaam achteruit gaan.

Het groeihormoon is ook een van de krachtigste wapens tegen huidveroudering, in meerdere wetenschappelijke bronnen wordt het groeihormoon gezien als een belangrijk element voor een elastische en jeugdige huid. Het groeihormoon zorgt voor de aanmaak van nieuwe cellen, een stevige huid en zorgt ervoor dat de huid collageen aan maakt. Samengevat zorgt een hoge afgifte van het groeihormoon voor vele voordelen zoals:

 • Een snelle vetverbranding
 •  een verbetering van de hersens en hart functie
 • verbetering van de huid en werkt het remmend tegen het verouderingsproces.

HGH kopen?

Wil je HGH kopen? Dit is in Amerika net zo gebruikelijk als het kopen van een pak melk, daar kun je HGH kopen in de winkel. Echter in Nederland is op dit moment de wetgeving nog niet zo flexibel maar wie weet kun je binnenkort groeihormoon kopen in de apotheek.

Het is wel mogelijk om groeihormoon te kopen op het internet. Let daarbij wel op dat je HGH koopt bij betrouwbare bronnen en alleen HGH koopt bij webshops die een serumtest kunnen aantonen. Er is namelijk veel namaak op de markt en dat is erg jammer. Wij kunnen je de beste HGH aanbieden voor een scherpe prijs.

Wanneer je groeihormoon wilt kopen en je bent niet zeker over de kwaliteit vraag dan naar een HGH serum test. Hiermee kan worden aangetoond dat het om groeihormoon gaat, en niet een product dat de werking van HGH/ GH kopen nabootst.