Malay Tiger

Malay Tiger is een farmaceutisch bedrijf dat al actief is sinds 1984. Het bedrijf heeft veel onderzoek gedaan naar anabolica en brengt daardoor zeer hoge kwaliteit anabolen steroïden op de markt. Malay Tiger word geproduceerd in Maleisië. Door de jaren heen hebben ze een goede naam opgebouwd.malay-tiger

Omdat Malay Tiger door de jaren heen werd wereldwijd werd gezien als één van de beste merken en ook erg populair is onder de bodybuilders, werd dit product helaas veel nagemaakt. Daarom heeft Malay Tiger alle producten voorzien van een krascode achterop de verpakking waarmee de producten te verifiëren zijn op de echtheid: https://malaytiger.com/en/8-verification. Hierdoor vallen de oplichters door de mand en kan de echtheid worden vastgesteld door middel van de krascode.

Malay Tiger anabolen

Malay Tiger is volgens veel gebruikers de beste kwaliteit anabole steroïden die op de markt te vinden is. Waar Malay Tiger zich in onderscheid met de meeste underground merken, is dat het aantal milligram op de verpakking ook echt 100% klopt met wat er in de anabolen steroïden daadwerkelijk aanwezig is per milliliter. We willen onze klanten dan ook verzoeken rustig te beginnen met de dosering omdat dit merk niet te vergelijken is met andere merken!

Ook de duurdere grondstoffen zoals Parabolan, Trenbolone enanthaat, Anavar en primobolan bevatten dan ook echt deze stoffen. Veel merken stoppen goedkopere anabolen steroïden in die op de werking lijken zodat ze meer winst maken. Malay Tiger garandeert dit dus met zekerheid.

Malay Tiger recensies

Online zijn veel positieve recensies te vinden over Malay Tiger. De resultaten die je kan behalen met dit merk zijn dan ook gegarandeerd. Als je nog weinig ervaring heb met anabolen steroïden en twijfelt over welke merk je moet nemen twijfel dan niet langer en probeer Malay Tiger. Hier zul je geen spijt van krijgen! Bestel Malay Tiger nu in onze webshop.

Translate »