Masteron ook wel drostenolone genoemd. Het behoord tot de dihydrotestosteron soorten ook wel DHT soorten genoemd. De anabole steroide is verkrijgbaar in een propionaat en enanthaat eshter. De enanthaat esther is het populairste omdat deze maar 1-2 keer per week geïnjecteerd hoeft te worden en dus wat makkelijker in gebruik is. let erop bij masteron kopen dat je goede kwaliteit neemt, het is namelijk een dure grondstof en word veel ondergedoseerd of gefaked.

Het is een zeer populair middel om vet mee te verliezen of het vocht tijdens te kuur te reduceren. Masteron werkt anti oestrogeen en is een perfecte optie om in de bulk kuur erbij te stacken om de oestrogene bijwerkingen te minimaliseren. Heb je bijvoorbeeld last van gyno tijdens de kuur kan masteron dit soms voor je oplossen.

Masteron aromatiseert niet dus oestrogenen bijwerkingen zal je met dit middel niet ervaren. Het heeft een anabole androgene waarde van 62-130 / 25-40. Dus het is een vrij milde steroïde met relatief weinig mogelijke bijwerkingen.

In anabolen steroïden kuren met deca of trenbolone kunnen er na een aantal weken wel eens verhoogde prolactine niveau’s optreden. Dit zorgt er voor dat je erg vermoeid kan zijn gedurende de dag. Masteron houd de prolactine levels in balans, en is daarom een veel gebruikt middel bij trenbolone of deca in een anabolen kuur.

 

masteron-propionaat-sp

Masteron kopen

Bij masteron kopen moet je vooral letten dat u een goed gerenommeerd merk neemt dat al jaren de kwaliteit heeft bewezen. Je wil tenslotte het beste merk waarmee je de beste resultaten zal behalen. Denk dat bijvoorbeeld aan het merk long yi yao dat we verkopen. Dit merk bestaat al ongeveer 10 jaar en er zijn alleen maar positieve recensies over te vinden.

Ook het merk Euro pharmaceuticals bestaat al ongeveer 12 jaar en is al de jaren enorm populair in Nederland. Dit merk heet tegenwoordig Unique Pharma en verkopen wij ook.

Masteron dosering

De werkzame dosering van masteron ligt tussen de 200 mg en 1000 mg per week.

Een aantal veel gebruikte voorbeeld kuren met masteron zijn:

 

WEEK

1-10 500 mg Testosteron enanthaat per week

1-10 400 mg Masteron enanthaat per week

2-12 2x500iu HCG Pregnyl per week

NAKUUR: 12-15 20 mg nolvadex per dag en 20 mg aromasin per dag

 

WEEK

1-12 500 mg Testosteron enanthaat per week

1-10 400 mg Trenbolone enanthaat per week

1-12 400 mg Masteron enanthaat per week

2-12 2x500iu HCG Pregnyl per week

NAKUUR: 12-15 20 mg nolvadex per dag en 20 mg aromasin per dag

 

WEEK

1-12 500 mg Testosteron enanthaat per week

1-10 400 mg Deca per week

1-12 400 mg Masteron enanthaat per week

2-12 2x500iu HCG Pregnyl per week

NAKUUR: 12-15 20 mg nolvadex per dag en 20 mg aromasin per dag

 

Masteron bijwerkingen

Masteron behoord tot één van de mildste anabolen steroiden. De mogelijke bijwerkingen zijn dan ook erg minimaal. Toch zouden deze op hoge doseringen of lang gebruik voor kunnen komen:

  • Vette huid en meer zweten.
  • Meer lichaamshaar.
  • Astrofie (dit is op te vangen met hcg pregnyl).
  • Acne ( alleen als je hier genetische aanleg voor hebt)