*Wat is de leveringstermijn?
Doorgaans worden bestellingen binnen Nederland binnen 1 tot 3 werkdagen afgeleverd op het afgegeven adres. Bestellingen naar Belgie worden binnen 5 werkdagen afgeleverd. Let op! Producten van het merk Balkan Pharmacy hebben een langere leveringstermijn, namelijk +- 2-4 weken.

*Versturen jullie ook naar het Buitenland?
Wij versturen naar ieder Europees land.

*Is het mogelijk om met bankcontant te betalen?

Ja zeker! Wanneer u op onze betaalpagina komt kunt u ervoor kiezen om bij Bitonic af te rekeken. In het vierkante vlak linksboven kunt u de bitcoins kopen en afrekenen met IDEAL.

*is het mogelijk om mijn bestelling af te halen?

Het is helaas niet mogelijk om een bestelling af te halen. Wij versturen alleen naar huisadressen.

*Versturen jullie met track en trace?

Wij versturen alle bestellingen standaart met track en trace.

*Welke betaalmogelijkheden hebben jullie?
Wij bieden op dit moment alleen de betaalmogelijkheid aan om te betalen via IDEAL met een kleine omweg via bitcoins. Dit verloopt via een betaalprovider zoals Bitonic en verloopt iets anders dan een nrmale overschrijving. U koopt als het ware bitcoins in via deze website en rekent af met uw eigen bank. De bitcoins die u zojuist hebt ingekocht worden naar ons verstuurd. Wij ontvangen in plaats van geld bitcoins.

*Hoe zijn jullie bereikbaar?

Wij zijn van maandag tot en met zondag bereikbaar van 09:00 tot en met 21:30 via de mail. Wij beschikken niet over een telefoonnummer.

*Geven jullie ook advies rondom kuren/schema’s etc?
Ja zeker, wij hebben een specialist in ons team met veel kennis en ervaring op het gebied van sport/bodybuilding en anabolen.

*Hoe kan ik erop vertrouwen dat ik mijn bestelde artikelen ook daadwerkelijk ontvang?
Wij zijn serieuze mensen die streven naar een vaste klantenkring, in plaats van eenmalige klanten. Als wij oplichterswaren hadden wij alle producten wel op voorraad gezet om zoveel mogelijk winst te maken, maar dat is niet onze visie en mentaliteit.
Zoals u op vele forums kunt lezen bieden wij top service en goede producten en eerlijk advies.
U kunt erop vertrouwen dat wij netjes uw bestelde artikelen binnen 2 a 3 werkdagen bij u zullen afleveren.

*Wat staat er op de verpakking van het pakket??
Wij versturen al onze pakketjes anoniem en discreet. Het zal verstuurd worden in een witte bubbelenveloppe zonder afzender of webshop gegevens. Alleen uw naam zal staan op de enveloppe. Grotere bestellingen die niet door de brievenbus passen worden in een doosje verstuurd. Ook hiervoor geld dat dit een discrete witte doos is.