Oxymetholone ook wel “anadrol” genoemd is de sterkste anabolen steroioden dat je op de markt kan kopen. Mocht je oxymetholone kopen hou er dan rekening mee dat dit middel  bekend staat om het vele gewicht aankomen in een korte periode. In de eerste 2 weken zou 6 kilo makkelijk haalbaar zijn.

Het werd voor het eerst uitgebracht in 1959  toen je het nog kon kopen gewoon in de apotheek. Het werd toen gebruikt voor de behandeling van bloedarmoede omdat het de productie van rode bloedcellen in korte tijd enorm laat toenemen. Met anabole androgene ratio van 320/45 is het extreem anabool en zal je er voller en groter als ooit bijstaan op dit middel. Het geeft veel oestrogene bijwerkingen dus het word vaak met trenbolone of dht’s in combinatie genomen om de vochtretentie te reduceren en het oestrogeen in balans te houden. Mocht dit niet voldoende zijn raden wij u aan het oestrogeen onder controle te krijgen met armidex of aromasin.

balkan-oxymetholone

Oxymetholone werkt samen met dianabol het snelste in van de orale steroiden. Binnen een dag zijn er al merkbare effecten zichtbaar en kan men al krachttoename verwachten. De krachttoename is met geen enkele anabolen steroide zo sterk als met oxymetholone en dit is ook de reden dat het veel word gebruikt door powerlifters. Spiermassa opbouwen met oxymetholone zal 2 tot 3 keer zo snel gaan als andere steroiden soorten.

Oxymetholone verhoogd net als deca de igf-1 waardes waardoor stikstofretentie toeneemt in de spieren. Dit zorgt voor meteen voor :
– Een betere eiwitsynthese
– Meer spiergroei
– Meer spierkracht
– Vollere spieren door meer glycogeen opslag

Oxymetholone kopen

Bij het oxymetholone kopen moet je vooral letten dat u een goed gerenommeerd merk neemt dat al jaren de kwaliteit heeft bewezen. Je wil tenslotte het beste merk waarmee je de beste resultaten zal behalen. Denk dat bijvoorbeeld aan het merk long yi yao dat we verkopen. Dit merk bestaat al ongeveer 10 jaar en er zijn alleen maar positieve recensies over te vinden.

Het merk Gen tech is een van de nieuwere merken wat toch topkwaliteit levert. Ook over dit merk hebben wij nog geen negatieve recensie gehad en zijn de klanten met name erg tevreden over de Oxymetholone.

Oxymetholone Voorbeeldkuren

We zullen hieronder een aantal advieskuren met boldenone adviseren op volgorde van sterkte en we beginnen met de mildste kuur:

WEEK
1-10 500 mg Testosteron Enanthaat per week
1-5 75 mg Oxymetholone per dag
12-15 Nakuur : 20 mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

WEEK
1-10 500 mg Testosteron Enanthaat per week
1-10 500 mg Boldenone per week
1-5 75 mg Oxymetholone per dag
12-15 Nakuur: 20 mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

WEEK
1-10 500 mg Testosteron Enanthaat per week
1-10 400 mg Deca per week
1-5 75 mg Oymetholone per dag
12-15 Nakuur : 20mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

WEEK
1-10 500 mg Testosteron Enanthaat per week
1-10 400 mg Trenbolone Enanthaat per week
1-5 75 mg Oymetholone per dag
12-15 Nakuur : 20mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

Oxymetholone dosering

Wij adviseren met Oxymetholone kopen maximaal 5-6 weken te gebruiken vanwege de belasting op de lever. De minimale dosering is 50mg per dag en de maximale 100mg per dag. Houd dit dus als bovengrens. Ook adviseren wij oxymetholone niet “only” te doen maar altijd met testosteron ernaast. Omdat Oxymetholone de eigen aanmaak van testosteron zo sterk onderdrukt is direct ‘off” gaan na een oxymetholone kuur niet verantwoord. Dit zal een zwaar herstel met zich meebrengen en daar zit niemand op te wachten.

Oxymetholone bijwerkingen

Oxymetholone heeft veel mogelijke bijwerkingen. Dit zijn de belangrijkste:

– Verhoogde leverbelasting
De leverbelasting word vaak overdreven als het gaat om de meeste orals alleen moet je dit met oxymetholone wel serieus nemen. Supplementen als Tudca en liv52 adviseren we dan ook om erbij te nemen.

– Verhoogde agressie
Als de agressie te heftig word zijn er 2 opties. De dosering verlagen of mast e toevoegen aan de kuur. Dit zal de agressie wat doen afnemen.

– Verhoogde bloeddruk
Bloeddruk verlangende middelen om samen met oxymetholone te nemen zijn hawthorne berry, knoflook, ubiquinol en astragalus root.

– Verlies van de eetlust
Als dit optreed adviseren de dosering te verlagen en eventueel de dosering voor het slapen gaan te nemen, dit wil nog wel eens effect hebben.

– Hoog libido
Dit zal voor vele niet als vervelende bijwerking worden gezien.

– Verlaging van het goede cholesterolgehalte en toename van slecht cholesterolgehalteDit kan opgevangen worden met ubiquinol in combinatie met red yeast rice en citrus bergamot. Ook een hoge dosering visolie of krill olie gaat het slechter worden van het cholesterol sterk tegen en zorgt voor een optimale hartfunctie.

– Onderdrukking van de eigen testosteron productie
Met een goede power pct is dit bijna altijd weer te herstellen. Mocht je hier vragen over hebben mail ons gerust.