Primobolan

Primobolan ook wel Mentholone Enanthaat genoemd is één van de mildste anabolen steroïden op de markt verkrijgbaar. Het is met name erg geschikt om te cutten (droogtrainen) en droge kwaliteits- spiermassa te winnen tijdens de kuur, zonder veel vocht vast te houden. Het is door het lage vochtgehalte in combinatie met weinig bijwerkingen een populair middel. Primobolan kopen kan bij ons in de hoogste kwaliteit op de markt verkrijgbaar.

Het aromatiseert niet dus oestrogenen bijwerkingen zal je met dit middel niet ervaren. Het heeft een anabole androgene waarde van 57-88. Dit betekend dat het dus een zeer mild product is met weinig tot geen mogelijke bijwerkingen, zo mild dat het zelfs geschikt is voor vrouwelijk gebruik. Ondank dat het zo mild is, is het uiterst geschikt voor spieropbouw en vet verminderen.

 

Primobolan kopen

Bij primobolan kopen moet je vooral letten dat u een goed gerenommeerd merk neemt dat al jaren de kwaliteit heeft bewezen. Je wil tenslotte het beste merk waarmee je de beste resultaten zal behalen. Denk dat bijvoorbeeld aan het merk long yi yao dat we verkopen. Dit merk bestaat al ongeveer 10 jaar en er zijn alleen maar positieve recensies over te vinden.

Ook het merk Euro pharmaceuticals bestaat al ongeveer 12 jaar en is al de jaren enorm populair in Nederland. Dit merk heet tegenwoordig Unique Pharma en verkopen wij ook.

Primobolan werking

De werkzame dosering ligt tussen de 400 mg en 1000 mg per week voor mannen. Voor vrouwen ligt dit tussen de 50 mg en 100 mg per week. Hieronder leggen we uit hoe je kan bulken en cutten met primobolan:

Bulken op Primobolan kan perfect in combinatie met de volgende middelen:

 • Deca en npp
 • Dianabol of Oxymetholone
 • Boldenone of DHB
 • Testosteron of Sustanon
 • MENT (trestolone acethaat)

Door één of meerdere van de bovenstaande middelen bij Primobolan toe te voegen zal je meer spierdefinitie ervaren en minder vocht gaan vasthouden. Ook zal het je spieren meer rondingen en vorm geven.

Een veel gebruikte bulk kuur uit de Arnold Schwarzenegger tijd is Testosteron enanthaat met Deca en Primobolan. Een goed voorbeeld hiervan qua doseringen en duur van de kuur is:

WEEK

1-10 500 mg Testosteron Enanthaat per week

1-8 400 mg Deca per week

1-10 400 mg Primobolan per week

 

Cutten op Primobolan kan perfect in combinatie met de volgende middelen:

 • Winstrol
 • Anavar
 • Trenbolone of Parabolan
 • Masteron

Door één of meerdere van de bovenstaande stoffen aan Primobolan toe te voegen zal je nog sneller vet verliezen en spieren opbouwen. Een veel gebruikte kuur om snel vet te verliezen en spiermassa op te bouwen is testosteron met Trenbolone enanthaat en Primobolan. Een voorbeeld qua doseringen van de kuur:

WEEK

1-10 500 mg Testosteron Enanthaat per week

1-8 400 mg Trenbolone Enanthaat per week

1-10 400 mg Primobolan per week

Primobolan bijwerkingen

Primobolan behoord samen met Anavar tot de mildste anabolen steroïden op de markt verkrijgbaar. De mogelijke bijwerkingen zijn dan ook erg minimaal. Toch zouden deze op hoge doseringen of lang gebruik voor kunnen komen:\

 • Vette huid en meer zweten
 • Meer lichaamshaar
 • Onderdrukking van de eigen testosteron productie

 

Translate »