Roaccutane is een zeer effectief middel bij acne en rosacea. De werkzame stof van roaccutane is Isotretinoïne. Roaccutane kopen kan bij ons in de hoogste kwaltieit. Het gebruik van roaccutane kan onder andere de volgende huidaandoeningen verhelpen:

  • Het remmen van ontstekingen in de huid.
  • Verhelpt acne
  • egaliseert de huid
  • Stimuleert de groei van huidcellen
  • gaat littekens tegen die ontstaan zijn door acne
  • Poriën minder snel verstoppen door het remmen van de talgproductie.

Isotretinoïne is afgeleid van de structuur van Vitamine a. Het is bedoelt voor mensen die ernstige acne hebben en bang zijn voor littekenvorming. Ook andere huidaandoeningen kunnen effectief behandeld worden met Roaccutane, denk hierbij aan hidradentitis en rosacea. Voor vrouwen is het zeer belangrijk dat isotretinoïne nooit gebruikt mag worden tijdens de zwangerschap, of wanneer u van plan bent zwanger te worden.

 

roaccutane

Dosering?

De dosering is afhankelijk van het lichaamsgewicht. De begin dosis is 0,5 mg per kilo lichaamsgewicht maar begin altijd eerst met 10-20 mg per dag om te kijken hoe je lichaam erop reageert. Als je hier geen resultaat mee behaald kan je altijd nog verhogen naar de juiste dosis voor je lichaamsgewicht.

Het gebruik en eventuele bijwerkingen

Volgens de richtlijnen wordt het geadviseerd om 0,5 mg roaccutane te slikken per lichaamsgewicht. Gemiddeld volgen mensen 2 tot 6 maanden een kuur van roa.Het effect van de roaccutane behandeling is na enkele weken zichtbaar. In de begin fase zult u merken dat de acne eerst toe zal nemen. Schrik hier niet van, dit is een normaal verschijnsel. Na enkele weken zult u merken dat uw huid droger wordt, evenals uw ogen en mond. Het is normaal dat uw slijmvliezen droog aan voelen. U kunt kloofjes aan de lippen krijgen of jeukende ogen. Ook is het normaal dat uw huid gevoelig of schilferig kan worden. Zorg er daarom goed dat u de huid meerdere malen per dag goed in smeert met een vocht inbrengende crème.