Trestolone acethaat ook wel bekend als MENT word op dit moment gezien als de sterkste “bulk” soort onder de anabolen steroiden. Ment behoord tot de 19-nor variant qua type steroiden waar deca en trenbolone ook onder vallen. Alleen kan je van ment geen “deca of tren dick” krijgen zoals ze wel eens zeggen. Zelfs zonder testosteron bij dit middel zal je libido door het dak schieten, want ment is als enige middel niet afhankelijk van testosteron.

Ment bind nagenoeg niet aan het SHBG hormoon en zet niet om naar dht. Dit betekend dus ook geen dht gerelateerde bijwerkingen zoals mogelijke prostaatvergroting of haartuitval. Dit is dus zeer positief voor mensen met erfelijke haaruitval aanleg.

Wat is de dosering?

Wij adviseren 25 tot 50 mg om de dag te gebruiken met maximaal 250-300 mg testosteron ernaast.

Moet ik een aromatase remmer gebruiken bij Trestolone Acethaat?

Ment aromatiseerd meer als testosteron en bijvoorbeeld deca dus het is ter zeerste aan te raden om de aromatase onder controle te houden met de volgende opties:

  • Aromasin
  • Arimdex
  • Letrozole
  • Trenbolone/winstrol/masteron/primobolan/anavar

Omdat dit middel extreem aromatiseerd zal je ook extreme massa winsten ervaren. Dat is natuurlijk heel positief, maar teveel aan oestrogeen kan ook weer bijwerkingen veroorzaken als extra vocht, gyno, verhoogde bloeddruk en een verhoogde vetopslag. Dit is iets wat je absoluut niet wil dus zal je de oestrogeen waarde in balans moeten houden. Let erop dat je ook weer niet teveel oestrogeen zal blokken want dat levert ook weer bijwerkingen op. Het oestrogeen moet dus net in balans zijn.

Voorbeeldkuren met Trestolone Acethaat:

WEEK
1-8 250 mg Test Enanthaat per week
1-8 25-50 mg MENT om de dag
1-10 50 mg Tren Acethaat om de dag

WEEK
1-8 250 mg Test Enanthaat per week
1-8 25-50 mg MENT om de dag
1-8 200 mg Primobolan per week

WEEK
1-6 100 mg Test Propionaat om de dag
1-6 25-50 mg MENT om de dag
1-6 50 mg Winstrol per dag

WEEK
1-10 250 mg Test Enanthaat per week
1-10 25-50 MENT om de dag
1-10 5-10 mg aromasin per dag