MENT  ook wel trestolone acethaat genoemd word op dit moment gezien als de sterkste “bulk” soort onder de anabolen steroïden. Ment behoord tot de 19-nor variant qua type steroïden waar deca en trenbolone ook onder vallen. Alleen kan je van ment geen “deca of tren dick” krijgen zoals ze wel eens zeggen. Zelfs zonder testosteron bij dit middel zal je libido door het dak schieten, want ment is als enige middel niet afhankelijk van testosteron. Let er wel op met trestolone kopen dat je goede kwaliteit neemt, want het is een dure grondstof.

Ment bind nagenoeg niet aan het SHBG hormoon en zet niet om naar dht. Dit betekend dus ook geen dht gerelateerde bijwerkingen zoals mogelijke prostaatvergroting of haaruitval. Dit is dus zeer positief voor mensen met erfelijke haaruitval aanleg.

 

Trestolone kopen

Bij trestolone kopen moet je vooral letten dat u een goed gerenommeerd merk neemt dat al jaren de kwaliteit heeft bewezen. Je wil tenslotte het beste merk waarmee je de beste resultaten zal behalen. Denk dat bijvoorbeeld aan het merk Long Yi Yao dat we verkopen. Dit merk bestaat al meer dan 10 jaar en er zijn alleen maar positieve recensies over te vinden.

Ook het merk Balkan Pharmaceuticals sustanon verkopen wij. Dit is het enige Human grade merk (apotheek) ter wereld. Ze bestaan al 20 jaar en er is nog nooit een slechte labtest geweest dus dit is garantie voor kwaliteit. Let wel op bij dit merk want de levertijd is 1-4 weken vanwege een directe verzending vanaf de Balkan fabriek naar de klant.

 

Wat is de dosering?

Wij adviseren 25 tot 50 mg om de dag te gebruiken met maximaal 250-300 mg testosteron ernaast.

Moet ik een aromatase remmer gebruiken bij Trestolone Acethaat?

Ment aromatiseerd meer als testosteron en bijvoorbeeld deca dus het is ter zeerste aan te raden om de aromatase onder controle te houden met de volgende opties:

  • Aromasin
  • Arimdex
  • Letrozole
  • Trenbolone/winstrol/masteron/primobolan/anavar

Omdat dit middel extreem aromatiseerd zal je ook extreme massa winsten ervaren. Dat is natuurlijk heel positief, maar teveel aan oestrogeen kan ook weer bijwerkingen veroorzaken als extra vocht, gyno, verhoogde bloeddruk en een verhoogde vetopslag. Dit is iets wat je absoluut niet wil dus zal je de oestrogeen waarde in balans moeten houden. Let erop dat je ook weer niet teveel oestrogeen zal blokken want dat levert ook weer bijwerkingen op. Het oestrogeen moet dus net in balans zijn.

Voorbeeldkuren met Trestolone Acethaat:

WEEK
1-10 100 mg Testosteron propionaat om de dag
1-8 25-50 mg MENT om de dag
1-8 50 mg Tren Acethaat om de dag

WEEK
1-10 250 mg Test Enanthaat per week
1-8 25-50 mg MENT om de dag
1-10 400 mg Primobolan per week

WEEK
1-8 100 mg Test Propionaat om de dag
1-6 25-50 mg MENT om de dag
1-6 50 mg Winstrol of Anavar per dag

WEEK
1-12 250 mg Test Enanthaat per week
1-10 25-50 MENT om de dag
1-10 400 mg Masteron enanthaat per week