Turinabol ook wel Tbol genoemd is een zeer populaire anabolen steroiden. Het turinabol kopen is de laatste jaren steeds bekender geworden omdat steeds meer bodybuilders het hele jaar door droog willen zijn. Als je het overweegd om een kuur met turinabol te kopen, hoef je dan ook geen vocht of laag libido te verwachten omdat het niet omzet naar het vrouwlijk hormoon oestrogeen. Deze steriode zorgt dus voor hoge kwaliteits massa zonder vocht.

turinabol-balkan
Turinabol word vaak vergeleken met dianabol met een veiligere werking en minder vocht en vetmassa. Dit kan kloppen omdat je turinabol in feite een dianabol derivaat is. Toch heefft turinabol enkele unieke voordelen tegenover dianabol maar hier komen we later op terug.

Turinabol kopen

Bij turinabol kopen moet je vooral letten dat u een goed gerenommeerd merk neemt dat al jaren de kwaliteit heeft bewezen. Je wil tenslotte het beste merk waarmee je de beste resultaten zal behalen. Denk dat bijvoorbeeld aan het merk Balkan pharmaceuticals dat we verkopen. Dit merk bestaat al ongeveer 18 jaar en er zijn alleen maar positieve recensies over te vinden. Ook zijn er in de jaren veel labtesten geweest en is er nooit 1 slechte geweest.

Het merk Unique pharma heeft al eerste turinabol weten te produceren in 15 mg per tablet. Deze is zeer populair en is dan ook een best seller bij ons en dit is een zeer goed merk om te kopen.

Turinabol werking

Turinabol heeft een anabole androgene ratio van 100100. Dit is precies hetzelfde als testosteron maar toch werkt turinabol sterker. Het geeft een sterke toename in kracht en geeft explosieve spierpompen tijdens het trainen. Enkele eigenschappen over de werking van turinabol:

– Verlaagd de SHBG waarde
Turinabol verlaagd de SHBG waarde in het bloed, waardoor de werking van testosteron in het lichaam beter benut kan worden. Dit resulteerd in meer spiergroei.

– Zet niet om naar DHT
Voor haaruitval of prostaat problemen hoef je op turinabol dus niet bang te zijn, dit is dus uitgesloten zonder dht conversie.

– Betere eiwitsynthese
Tijdens het trainen ben je vaak katabool en verbrand je ook spiermaasa. Turinabol verhoogd de eiwitsynthese dat helpt de spieren te beschermen tegen afbraak.

– Verhoogt het aantal rode bloedcellen
Meer rode bloedcellen zorgen direct voor meer eetlust en conditie tijdens de kuur. Het helpt de zuurstofoverdracht te versnellen in uw lichaam, waardoor men een stuk harder kan trainen.

– Zorgt voor meer stikstofretentie in de spieren
Turinabol verhoogd de stikstof niveau’s in de spieren waardoor u spieren er meteen groter en voller uit zullen zien. Dit zorgt ook voor hogere igf-1 levels waardoor er meer spiermassa gewonnen zal worden.

Turinabol voorbeeldkuren

We zullen hieronder een aantal advieskuren met Turinabol adviseren op volgorde van sterkte en we beginnen met de mildste kuur:

WEEK
1-6 40-60 mg Turinabol per dag
7-10 Nakuur : 20 mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

WEEK
1-6 40 mg Turinabol per dag
1-6 40 mg winstrol of anavar per dag
7-10 Nakuur : 20 mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

WEEK
1-10 500 mg Testosteron Enanthaat per week
1-6 40-60 mg Turinabol per dag
12-15 Nakuur : 20 mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

WEEK
1-10 500 mg Testosteron Enanthaat per week
1-10 500 mg Boldenone of primobolan per week
1-6 40-60 mg Turinabol per dag
12-15 Nakuur : 20 mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

WEEK
1-10 500 mg Testosteron Enanthaat per week
1-8 400 mg Deca of Trenbolone Enanthaat per week
1-6 40-60 mg Turinabol per dag
12-15 Nakuur : 20 mg nolvadex en 20 mg aromasin per week

Turinabol dosering

De dosering bij turinabol kopen voor mannen adviseren wij  tussen de 40 en 60 mg per dag voor maximaal 6 weken. De halfwaardetijd in het bloed is 16 uur dus de inname van turinabol moet verspreid worden over 2 doseringen per dag.

Voor vrouwen adviseren we maximaal 10mg per dag voor maximaal 8 weken. Een hogere dosering is absoluut niet aan te raden i.v.m vermakkelijking.

Turinabol bijwerkingen

Turinabol is een mild product wat zeker aan te raden is voor beginners omdat de bijwerkingen erg meevallen. Maar kans op negatieve bijwerkingen zijn altijd aanwezig:

– Verlaging van het goede cholesterolgehalte en toename van slecht cholesterolgehalte
– Onderdrukking van de eigen testosteron productie