Unique Pharma

Algemene informatie over Unique Pharma

Unique Pharma is de vernieuwde versie van het geliefde merk EP (EuroPharma). Van Unique Pharma kun je verwachten dat zij zich hebben verbeterd in kwaliteit en receptuur. EP verschijnt met trots in een nieuw jasje en gaat verder onder de naam Unique Pharma. Samengesteld, geproduceerd en getest door atleten en bodybuilders die hier het meest verstand van hebben. De terugkoppelingen die zij hebben gekregen van EP gebruikers hebben ertoe geleid dat zij hun apparatuur en de samenstelling hebben bijgesteld en verbeterd. Met als resultaat, minder bijwerkingen, en krachtige formules en een nieuwe naam ” Unique Pharma”.

Wat is Unique Pharma?
Unique Pharma is een anabolen steroiden merk welke voorheen bekend was onder de naam EP. De makers van dit merk zijn verder gegaan onder een nieuwe naam.

dutchblends

Unique Pharma kopen?

Unique Pharma kopen? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij bieden op dit moment 23 producten van het merk Unique pharma aan. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Stel gerust uw vragen , via het contactformulier zijn wij 24/7 bereikbaar! U bent verzekerd van topkwaliteit als u kiest voor een van de zorgvuldig samengestelde producten van dit merk.

Pillen, tabs en tabletten

In het assortiment van het merk vindt u zowel Unique Pharma pillen, tabs/tabletten en natuurlijk ook de injecteerbare olien. Een voorbeeld van een tablet is Dianabol, Anavar en Winstrol. Deze zijn bedoelt voor oraal gebruik en worden met een slok water ingenomen op 1 of meer momenten op een dag.

Bijwerkingen

Net zoals elke ander anabole steroïden kan bij het gebruik hiervan bijwerkingen optreden. Wat voor soort bijwerkingen er kunnen verschijnen is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan je eigen lichaamsgevoeligheid, dosering, middel en merk. Bijwerkingen die over het algemeen onder veel mannen wordt genoemd is prikkelbaar zijn, hoofdpijn, het krimpen van testikels en een verandering in de huidstructuur. Wanneer men zich houdt aan de aanbevolen dosering hoef je je geen zorgen te maken over ernstige bijwerkingen. In de praktijk is gebleken dat bijwerkingen pas de kop op steken wanneer er roekeloos wordt gebruikt en het advies door de gebruiker aan de laars wordt gelapt.

Ook bij vrouwen kunnen er bijwerkingen optreden wanneer zij anabolen steroïden gebruiken om prestaties te verbeteren of spiermassa te vergroten. Een bijwerking kan zijn dat de stem zwaarder wordt, maar dit is voornamelijk bij een te hoge dosering.

Translate »