Anabolen Pillen

Anabolen pillen kunnen op meerdere manieren worden gebruikt. De eerste manier is de orale manier, in de vorm van tabletten of pillen, en de tweede manier is door middel van injecteren in de spieren.
Beginners kiezen voor pillen omdat ze dit makkelijk vinden of niet durven te injecteren. Injecteren is altijd veiliger omdat de pillen allemaal moeten worden afgebroken door de lever.

 

Je heb heel veel verschillende anabolen pillen, maar om een duidelijk overzicht te geven zijn dit de dit de populairste:
Bulken (gainen): Dianabol, Oxymetholone, Metyltrienolone en Turinabol
Cutten (droogtrainen): Winstrol, Anavar en Proviron.

Veel mensen willen niet injecteren en kiezen ervoor om een anabolen pillen kuur te nemen. Let hierbij wel op dat je genoeg ondersteunende middelen neemt voor de zuivering van de lever zoals o.a. mariadistel, liv52 of tudca.
Welke anabolen pillen zijn er?

Anabolen pillen kopen? Ga hiervoor naar de SHOP pagina.

Je hebt een aantal verschillende anabolen pillen op de markt maar om een duidelijk overzicht te geven dit zijn de populairste:

Metyltrienolone

Metyltrienolone is de sterke en meest efficiente oral ooit gemaakt. Oorspronkelijk werd het gebruikt voor de genezing van borstkanker. De anabolen steriode is qua werking gelijkwaardig aan de werking van trenbolone/parabolan, alleen is dit nu dus ook oraal te nemen en werkt het dus sneller als de injects. Metyltrienolone heeft een anabole/androgene ratio van 12500/6500 dus is extreem laag gedosseerd per tablet omdat de de stof extreem hoog is. Om een vergelijking te maken testosteron enanthaat heeft een ratio van 100/100. De halfwaardetijd is 4 uur.
De dosis die wij adviseren is 2 tot 4 tabelletten per dag maximaal 4 weken.

Oxymetholone

Oxymetholone ook wel anadrol genoemd is de sterkste bulking anabolen steroiden op de markt verkrijgbaar. Resultaten van 4 tot 6 kilo in 2 weken tijd is dan ook niet ongewoon op een anabolen kuur met Oxymetholone. Grotendeels is dit natuurlijk ook vocht en glycogeen wat je aan zal komen maar zeker ook een groot gedeelte spiermassa. Oxymetholone staat ook bekend om zijn explosieve krachttoename en word daar door ook veel gebruikt door powerlifters. Anadrol heeft een anabolen/adrogene ratio van 320/45 en is één van de meest anabolen stoffen wat zorgt voor een enorm volle look in je spieren. De halfwaardetijd is 8 tot 9 uur.
De dosis die wij adviseren is 2 tot 6 tabletten per dag voor maximaal 6 weken.

Dianabol

Dianabol ook wel methandienone is één van de bekendste anabolen steroiden op de markt. Iedereen in de tijd van Arnold Schwarzenegger nam deze bulksteroide tijdens een anabolen kuur. Dit kwam vooral omdat het in een aantal landen legaal te krijgen in de apotheek en hier door was het makkelijk te krijgen en ook nog eens topkwaliteit. Dianabol werkt net als oxymetholone erg snel. Na 2/3 dagen zijn de eerste voordelen al merkbaar. Vollere spieren, meer kracht en meer pomp tijdens het trainen zal snel merkbaar zijn. Met zijn anabole/adrogene ratio van 210/60 is dit middel dus ook zeer anabool wat voor zorgt voor een enorm volle look in je spieren. De halfwaardetijd is 4,5 tot 6 uur.
De dosis die wij adviseren is 3 tot 6 tabletten per dag voor maximaal 6 weken.

Winstrol

Winstrol ook wel stanozolol is de populairste anabolen steroide om te cutten ofwel droogtrainen. Wil je winstrol kopen? Dat kan via de pagina Winstrol. Vooral in de zomer is het erg populair. Het is een ideale anabolen kuur om droge spiermassa aan te komen zonder vocht want het aromatiseerd niet naar oestrogeen. Winstrol bouwd kwaliteits massa en geeft je spieren een harde look. Ook de kracht zal door het dak schieten tijdens deze kuur. Met een anabole/androgene ratio van 320/30 is winstrol de enige dihydrotestosteron soort die ook vrij anabool en dus een volle look geeft in combinatie met de hardheid die een dihydrotestosteron variant geeft. De halfwaardetijd is 8 uur.
De dosis die wij adviseren is 3 tot 6 tabletten per dag voor maximaal 6 weken.

Anavar

Anavar ook wel oxandrolone genoemd is bekend als de mildste anabolen steroide op de markt. Het is de op één na populairste steroide bij ons en word vooral gebruiker om te cutten ofwel droogtrainen. Anavar aromatiseerd niet naar oestrogeen dus je zal geen vocht vasthouden in een anavar kuur. Het geeft net als winstrol ook droge kwaliteitsmassa maar wel minder massa als winstrol. Anavar werkt iets meer om de vetverbranding nog, maar verder lijkt qua werking erg op elkaar.
Anavar onderdrukt je eigen testosteron aanmaak maar heel mild dus je herstel na de kuur zal daar door optimaal zijn. Met een anabole/androgene ratio van 320/24 geeft dit ook nog een redelijke volheid in de spieren. De halfwaardetijd is 8 uur.
De dosis die wij adviseren is 5 tot 10 tabletten per dag voor maximaal 8 weken.

Turinabol

Turinabol is een redelijk milde anabolen steroiden. Je kan het vergelijken als een soort dianabol maar dan met minder omzetting naar oestrogeen, dus je zal er minder vocht van vasthouden. Ook zorgt het voor meer vrije testosteron in het lichaam. Je kan veel droge massa van verwachten tijdens een turinabol kuur. Buiten de droge massa zal je kracht ook enorm toenemen. Met een anabole/androgene ratio van 100/0 is dit dus een perfecte kuur voor beginners. De hafwaardetijd is 16 uur.
De dosis die wij adviseren is 4 tot 6 tabletten per dag voor maximaal 6 weken.

Proviron

Proviron ook wel mesterolone is een milde dihydrotestosteron variant. Het is bedoeld om te stacken met bijvoorbeeld testosteron, boldenone, deca of dianabol om zo de kuur te versterker door te zorgen voor meer vrije testosteron. Verder houd het ook de aromatase in balans waardoor je oestrogene bijwerkingen kan voorkomen. Een andere werking van proviron is dat het zich aan de geslachtshormoon bindend globuline (SHBG) bind waar door het libido tijdens de kuur altijd optimaal zal zijn. De halfwaardetijd is 10 tot 12 uur.
De dosis die wij adviseren is 2 tot 4 tabletten per dag.

anabbolen-pillen

Translate »