Wie op het internet zoekt naar Anavar voor vrouwen, zal al snel overspoeld worden met informatie over dit effectieve en populaire anabool type. Wij zullen voor jou op een rijtje zetten wat Anavar precies inhoudt, waarom het zo geschikt is voor vrouwen, hoe een Anavar vrouwen kuur eruit ziet en welke correlatie dit heeft met afvallen.Anavar-vrouwen
Zoals jullie weten valt ook Anavar onder de anabolen steroiden en is daarmee gezegd een synthetische variant van het mannelijk hormoon testosteron. Testosteron hebben zowel mannen als vrouwen en is onder andere verantwoordelijk voor de groei processen in ons lichaam. Het gebruik van Anavar wordt in de medische wereld toegepast bij mensen die door o.a. ziekte of groeiproblemen er niet in slagen om zelfstandig aan te komen in gewicht. In meerdere onderzoeken is het aangetoond dat Anavar het herstel van de spieren botten en gewrichten aanzienlijk versnelt. Ook zal er een toename plaatsvinden in kracht en cardiovasculair uithoudingsvermogen. Het algemene welzijn wordt ook positief verbeterd. Het lichaamsvet percentage zal bij een Anavar kuur afnemen. Een andere eigenschap van Anavar is dat het de eetlust onderdrukt. Hierdoor wordt het makkelijker om je aan een dieet te volgen terwijl je in een Anavar kuur zit.
Wat Anavar onderscheid van andere anabolen steroiden is dat zij geen vocht vasthoud in het lichaam, minimale tot geen androgene bijwerkingen kent en niet aromatiseert wordt door het lichaam. Van een Anavar vrouwen kuur hoeft men geen extreme volume te verwachten. Deze milde type medicijn is het veiligst in gebruik en staat bekend om haar comfortabele en vrouwvriendelijke gebruik.

Anavar vrouwen kuur

Een Anavar vrouwen kuur is niet voor niets het nr 1 gebruikte middel onder de vrouwen. Het wordt aangeraden om een kuur van 6-8 weken te volgen, het is gebleken dat de gewonnen spiermassa het best blijft zitten wanneer er korte wordt gekuurd.
In klinische onderzoeken zijn de meningen over de doseringen bij een Anavar kuur voor vrouwen verdeelt. Bij een eerste kennismaking met Anavar wordt het aangeraden om te starten met een minimale dosis van 10mg per dag. Kijk en luister goed naar uw fysiek, de meeste vrouwen hebben hier een eerste kuur meer dan voldoende aan. Een verhoging wordt niet aangeraden,dit om vervelende bijwerkingen te voorkomen.

Anavar vrouwen afvallen

Anavar vrouwen afvallen is bewezen effectief. Het is vastgesteld dat oxandrolone (Anavar) effectief is waar het gaat om het verminderen van vetweefsel, dit wordt mogelijk gemaakt omdat Anavar de stofwisseling verhoogt en je hierdoor sneller zult afvallen. In slechts een aantal weken zal het vetpercentage verlagen.