Balkan Pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals is een hoogwaardig merk afkomstig uit Oost Europa (Moldavië) en wordt geproduceerd in de balkan fabriek. Al ruim zeventien jaar is dit merk een groot succes onder powerlifters en bodybuilders bij onze buren in het oosten.

In het jaar 2010 heeft dit merk een prijs gewonnen waardoor zij hun medicijnen/steroïden ook konden leveren aan ziekenhuizen en privéklinieken en apotheken. Balkan Pharmaceuticals. Balkan bezit op het moment twee productieplaatsen en heeft ruim 150 werknemers in dienst waaronder doktors, chemisten, technologen, programmeurs en ingenieurs. Het bedrijf van Balkan ontwikkeld niet alleen steroïden maar ook andere medicijnen tegen uiteenlopende aandoeningen. Echter verkopen wij alleen de anabolen steroïden.

De fabriek waarin de producten worden ontwikkeld zijn modern en voorzien van de beste apparatuur. De farmaceutische industrie in Moldavië stelt strenge eisen aan het productieproces. Denk hierbij aan:

  • Testen op de steriliteit van het eindproduct
  • Controlesystemen
  • Testen van zuiverheid op de grondstoffen
  • Hoge veiligheid voor werknemers.

Wanneer u bij ons een product koopt van dit merk doen wij voor u de bestelling bij de fabriek en ontvangt u uw bestelling rechtstreeks vanuit een van hun productiebedrijven. Heeft u bij ons een item gekocht van het merk Balkan Pharmaceuticals?  Via deze link is de echtheid te verifiëren: https://www.b-p.md/

balkan

Balkan kopen?

Wilt uw Balkan kopen? Wij plaatsen voor u de bestelling en deze wordt vervolgens rechtstreeks naar uw huis gestuurd vanuit de fabriek. Wij werken rechtstreeks met ons contactpersoon uit het bedrijf in Moldavië. Balkan Pharmaceuticals kopen kunt u bij ons veilig doen. Wij kunnen u garanderen dat u alleen het origineel product zult ontvangen.

Wat is balkan pharmacy

Balkan Pharmacy is een afkorting van Balkan Pharmaceuticals. Het is een farmaceutisch bedrijf en is opgericht in 2003. In dit bedrijf worden onder andere hoogwaardige medicijnen ontwikkeld tegen onder andere tumoren, hormonale onbalans, ontstekingen en zenuwstelsel.

Pillen, tabs en tabletten

Zoals de meeste andere merken bieden ook zij pillen tabs en tabletten aan in het assortiment. In oral kuren worden alleen tabletten gebruikt, vandaar ook de naam orale kuren. Een winstrol kuur of anavar kuur  worden in pillen verkocht. Anavar heb je alleen in pillen maar winstrol heb je ook in injecteerbare vorm. Dit is een voordeel voor beginners die kennis willen maken met anabolen steroïden en nog niet willen injecteren.

Bijwerkingen

Bijwerkingen van Balkan zijn minimaal.  Omdat de controle op de grondstoffen zeer streng is en ze alleen goedgekeurde stoffen gebruiken. Dit houdt in dat alle producten clean en veilig in gebruik zijn.

Translate »