Vrouwen anabolen zie je tegenwoordig steeds meer onder de vrouwen. Voor de cut om droog te trainen, worden Primobolan en Anavar het meeste gebruikt. Met vrouwen anabolen middelen kan je in korte tijd veel vet verliezen, droge spiermassa aankomen en in kracht omhoog gaan.

In de bulk om veel spiermassa aan te komen worden voornamelijk Turinabol, Deca en NPP gebruikt. Met deze middelen zal je voornamelijk veel kilo’s aankomen en een enorme krachttoename hebben. Hieronder zullen de vrouwen anabolen middelen één voor één worden toegelicht.

Anavar

Anavar is het populairste vrouwen anabolen middel. Het is tevens ook ons best verkochte middel aan vrouwen op onze website. Ideaal om in korte tijd veel vet te verliezen en veel spiermassa te winnen. Het heeft een milde werking en weinig tot geen lichamelijke en mentale bijwerkingen.

Wij adviseren om dagelijks 10 tot maximaal 30 mg Anavar per dag te gebruiken. Voor een optimale werking moet de dosis worden verdeelt over 3 inname momenten per dag. Dit heeft als reden omdat de halfwaardetijd in het bloed acht uur is. Omdat de werkzame dosis zo laag is in vergelijking met de dosis voor mannen, heb je bijna geen leverbelasting. Het zou dus ook 8 tot 10 weken gebruikt kunnen worden door vrouwen.

Primobolan

Primobolan is het meest veilige middel onder de vrouwen anabolen. Ideaal om in korte tijd veel vet te verliezen en veel spiermassa te winnen. Het heeft een milde werking met weinig tot geen lichamelijke en mentale bijwerkingen.

De dosis die wij adviseren is 50 tot 100 mg per week. Primobolan is een enanthaat esther dus moet minimaal 1 keer per week gezet worden. Wij adviseren altijd om 2 keer per week te zetten voor minder bloedwaarde schommelingen.

T3 Thyroid hormoon

T3 thyroid hormoon is een schildklierhormoon dat in de cellen werkt om hun metabolisme te reguleren. Dit hormoon wordt ook wel eens het T3 hormoon genoemd. Neem je dagelijks 1 tablet T3 van 0.25 mcg dan gaat je metabolisme sneller gaat werken. Je dagelijkse verbruik gaat daardoor omhoog en je zal meer calorieën verbranden. Ook je energielevel zal omhoog gaan en je eetlust zal in de meeste gevallen toenemen.

De dosis die wij adviseren is 1-2 tabletten per dag voor een duur van maximaal 10 weken. Als je na de kuur stopt met T3 zal het zich vanzelf weer herstellen.