afvallen-anabolen

Afvallen met anabolen

Afvallen in combinatie met anabolen gaat een stuk sneller, dan wanneer je af wilt vallen en geen anabolen gebruikt. Het metabolisme en de vetverbranding worden geboost tijdens de kuur. Je dagelijkse calorie behoefte van je voeding stijgt hierdoor. Het verminderen van calorieën door middel van het aanpassen van de voeding is wel uiteraard wel noodzakelijk om af te vallen in vetmassa. De volgende soorten anabolen zijn het beste om af te vallen en droog te trainen en staan op volgorde van sterk naar minder sterk:

Injects:

  • Trenbolone Acethaat
  • Enanthaat en Parabolan
  • Masteron Enanthaat en Propionaat
  • Primobolan Enanthaat

Pillen:

Je zou bovenstaande middelen allemaal kunnen combineren, zolang ze gecombineerd worden met 250 mg testosteron enanthaat als basis in je kuur. Dit zorgt ervoor dat je mentaal en seksueel goed blijft functioneren. De populairste kuren om droog te trainen zijn:

Week
1-10 250 mg Testosteron Enanthaat
1-8 400 mg Trenbolone Enanthaat
1-10 400 mg masteron Enanthaat
12-15 1 capsule power pct (nakuur)

Week
1-10 250 mg Testosteron Enanthaat
1-10 400 mg Primobolan Enanthaat
12-15 1 capsule power pct per dag (nakuur)

Week
1-6 80 mg Anavar
7-10 1 capsule power pct per dag (nakuur)

Week
1-6 50 mg Winstrol
7-10 1 capsule power pct per dag (nakuur)

Anabole vetverbranders

Het thyroid hormoon T3 word ook gebruikt om af te vallen en valt onder de metabolisme boosters. Dit is een schildklier hormoon en bepaald de snelheid van je stofwisseling (metabolisme). Door dit middel gaat je stofwisseling omhoog en daardoor ook je hartslag en lichaamstempratuur. Het gevolg hier van is dat je gedurende de dag en tijdens je trainingen meer calorieën verbruikt. Meer transpireren en meer energie zal je ook ervaren op dit middel.

T3 is te verkrijgen in 25 mcg pillen. Meer als 50 mcg per dag is de maximale dosis die wij adviseren. Combineer dit wel altijd met anabolen steroïden anders zul je ook spiermassa verbranden. Je kan dit dus prima bij elke kuur nemen als je af wilt vallen of droog wilt trainen.

afvallen-anabolenBuikvet verliezen
Buikvet verliezen is makkelijker dan iedereen altijd denkt. Ten eerste zal je een calorie tekort moeten hanteren met je voeding, dus minder energie binnen krijgen in de vorm van vetten en koolhydraten dan dat je verbruikt. Alle suikers en verzadigde vetten vermijden en voldoenden eiwitten, complexe koolhydraten en onverzadigde vetten eten.

Ook cardio training zal je toe moeten voegen aan je krachttraining om meer energie te verbranden. Je lichaam zal snel een energie tekort constateren in je lichaam en gaat vervolgens je vetreserves verbranden om de energietekorten te compenseren.

En tenslotte het toevoegen van anabolen steroïden met metabolisme boosters versnellen het proces van vetten verliezen op het lichaam.

Hoe bereken je de persoonlijke calorie behoefte?

We geven een voorbeeld stefano die 100 kilo weegt:
100 x 22 = 2200 kilo. Dit is het BMR je aantal calorieën op basis van als je de hele dag op bed zou liggen en niets zou doen.

De volgende stap is actifiteiten factor:
1.3-1.6 = niet actief (kantoorbaan of studie)
1.5-1.8 = Middelmatig actief (koerierwerk of horecawerk) 1.8
1.6-2.0 = Zeer actief (bouwvakker of timmerman)
1.7-2.2 = Topsporter (ufc of mma vechter die 2-3 keer per dag traint)

We nemen de meest voorkomende, dat is 1.3-1.6. Of dit 1.4 of 1.5. Wij kunnen op voorhand niet zeggen omdat dit altijd een schatting is omdat het ook afhankelijk is je lichaamstype endomorph, ectomorph of mesomorph. Een ectomorph heeft bijvoorbeeld een sneller metabolisme als een endomorph, dus een ectomorph zal sneller op de 1.5 tot 1.6 zitten. We nemen daarom het gemiddelde.

2200 x 1.3 = 2860
2200 x 1.6 = 3520

Het gemiddelde: 3520+2860 = 3190 calorieën

Als Stefano dus wilt afvallen zal hij dagelijks 3190 -500 = 2690 calorieën moeten gaan eten.

Translate »