Filemon staat strak

In Filemon staat strak onderzoekt Filemon hoe het is om voor een periode van 6 weken een anabolenkuur te gebruiken. Naast een wekelijkse prik van de anabolen dokter werkt Filemon keihard aan zijn lichaam en sport 6 keer per week.
Wat Filemon vrijwel direct merkte is dat hij erg goed reageerde op de Anabolen. Hij werd ochtends fris wakker, had minder slaap nodig dan normaal en was fit en had energie voor 10. Het gebruik van anabolen voelde voor hem niet als iets heel geks, hij had zichzelf goed onder controle en voelde zich prettig bij de gezonde en fitte levensstijl. Gedurende 6 weken volgde Filemon een anabolenkuur en sloot de kuur ook af met een nakuur. Bent u benieuwd naar de inhoudt van een anabolen kuur en welk soort kuren er zijn? Zie hier onze pagina voor anabolen kuren.

Hij merkte dat hij tijdens het sporten veel meer energie had en ook de drang had om al deze energie te verbruiken tijdens het trainen. Ook viel het hem op dat hij de hele dag zin heeft in seks en zich veel meer man voelt en hij omschrijft het zelfverzekerde gevoel als iets onoverwinnelijk. Samen met een anabolen begeleider houden zij bij hoe de mentale en fysieke veranderingen vorderen. Filemon merkte dat hij tijdens zijn kuur een korter lontje heeft, zich erg fit voelt gedurende de dag, meer energie heeft, en zich blij en opgewekt voelde. Het gebruik van de anabolen hebben in een periode van 6 weken mooie lichamelijke resultaten teweeggebracht. Zo was het buikvetrandje waar hij zich zo enorm aan stoorde helemaal verdwenen, zijn spieren waren harder en meer gedefinieerd. Zijn borsten en schouders waren gegroeid en zijn vetpercentage flink gedaald (-11,5cm buik omvang verminderd).

Na zijn kuur heeft samen met een Endocrinoloog verhelderd wat het effect van anabolen is geweest op zijn lichaam en welke bijwerkingen hij naderhand heeft ervaren. Na de kuur voelde Filemon zich rustiger en was zijn libido lichtelijk verminderd. Nieuwsgierig naar het hele filmpje?

Benieuwd welke anabolen site betrouwbaar is? Ongetwijfeld bent u er een aantal gepasseerd, maar hoe weet u nou of de producten echt zijn? Of dat de website wel netjes uw bestelling aflevert? Gelukkig kunt u veel lezen op forums, hier worden fake sites en betrouwbare sites aan het licht gebracht en besproken. Veel websites zijn ook eendagsvliegen, die proberen in een zo’n kort mogelijke periode zoveel mogelijk geld te verdienen en gooien dan de website uit de lucht. Wij vinden dat triest en bestaan al langere tijd. Wij zijn dan ook erg trots op ons groeiende bedrijf en onze tevreden klanten. Wij helpen en adviseren iedereen graag met veel plezier en persoonlijke aandacht.

Translate »