Welke anabolen zijn het minst schadelijk?

De veiligste anabolen steroïden op de markt zijn:

  • Primobolan
  • Anavar
  • Boldenone
  • Testosteron
  • Turinabol

Deze middelen hebben de minste bijwerkingen. Vooral Primobolan en Anavar onderdrukken de eigen testosteron productie erg mild. Dit betekend dat het herstel na een kuur beter zal verlopen als bij deze middelen en je de gewonnen spiermassa beter zal behouden. De groei zal ook minder zijn vooral minder vochttoename, maar wel droge kwaliteitsmassa.

Ook testosteron, Turinabol en Boldenone zijn milde anabolen steroïden. Ze hebben vrijwel geen androgene bijwerkingen zoals haaruitval of acne. Ook het herstel na de kuur zal goed gaan omdat deze anabolen steroïden de eigen testosteron productie zo goed als niet verstoren.

Turinabol, Anavar en Primobolan is ook voor vrouwen geschikt vanwege de lage androgene werking. Dit betekend dat er geen vermannelijking is voor de vrouw op de deze producten. Turinabol word meer gebruikt om echt massa aan te komen voor de vrouw dus te bulken. Anavar en Primobolan kan worden gebruikt om vetmassa te verliezen en in iets mindere mate de spiermassa bevorderen. Anavar is wel de populairste onder de vrouwelijke sporters en is onze meest verkochte product.

Meer schadelijke anabole:

De meeste schadelijke anabolen steroïden op de markt zijn:

  • Metyltrienolone

  • Oxymetholone
  • Trenbolone
  • Dianabol

Deze middelen hebben in verhouding met de rest van de soorten anabolen steroïden de meest mogelijke bijwerkingen.

Metyltrienolone is milligram voor milligram 500 keer zo sterk als Trenbolone enanthaat. Dit middel is zo erom sterk dat het maar maximaal 3-4 weken achter elkaar gebruikt mag worden. Dit is dus op afstand het sterkste middel op de markt.

Trenbolone heeft een anabolen androgene waarde van 500 om 500. Dit is dus één van de sterkste middelen op de markt. Dit kan dus ook redelijk wat bijwerkingen geven als een versnelde erfelijke haaruitval, acne en prostaatvergroting. Echter in de praktijk komen deze bijwerkingen zeer zelden voor. Welke bijwerkingen wel vaker voorkomen op een anabolen kuur met Trenbolone zijn overmatig zweten en een verhoogde agressie. Maar uiteraard is elke bijwerking op te lossen. In dit geval zal de toevoeging van masteron in de trenbolone kuur de verhoogde agressie volledig weghalen.

Oxymetholone en Dianabol staan met name in de rij met de meeste schadelijke anabolen vanwege de levertoxiciteit. Deze middelen mogen dan ook niet langer worden genomen dan maximaal 6 weken. Ook verlagen ze tijdelijk het goede HDL cholesterol en verhogen het slecht LDL cholesterol. Dit hersteld zich weer na de kuur.

Translate »